lördag 26 december 2009

Att packa för tre månader...:-)

Nu börjar det närma sig och vi börjar ju fundera på vad vi ska ha med oss. Jag har påpassligt nog införskaffat en liten väskvåg på www.coolstuff.se . Den kostar 179 kr och är jättebra när man ska kolla hur mycket väskorna väger. Det är ju begränsad vikt och övervikt är dyrt
Jag, Lena, håller också på att lägga upp den här bloggen. Det är ju kul för dom därhemma att få följa "med" på vår resa.
Nåja, några ska med iallafall: Anders syster Annika och bror Patrik och deras familjer kommer ner och hälsar på oss den 27 januari. De stannar i 2 veckor.
Gympaskorna får också följa med. Träning kommer det att bli. Fast jag är ju yogafreak, så det blir yoga och promenader. Kanske lite löpning också, vem vet...:-))

2 kommentarer:

Jenny sa...

Bloggen är sparad och vi tänker följa er med nyfikenhet! Hoppas att ni får en riktigt skön tid i Thailand! Kul också att Patrik och Annika med familjer kommer ner! NJUT!!!! En sådan här möjlighet kanske aldrig kommer tillbaka!
Kram Jenny

Ami sa...

Vad kul för oss här hemma att få följa er! Vad starkt av er att inte bara drömma utan förverkliga resan. Önskar er allt gott!
Kram