måndag 8 februari 2010

Long time no see....:-))

Det var ett par dagar sedan jag hade tillfälle att sitta på internet. Vi har haft fullt upp nu när vi har haft besök. Imorse åkte familjen Holmberg och Kvant (snyft...) till Krabi för att shoppa lite innan de flyger hem imorgon bitti. Det var tråkigt att ta avsked av dom. Vi har haft det jättemysigt härnere tillsammans. Vi har försökt träffas på eftermiddagarna när barnen slutat skolan. Efter vår snorkeltur förra veckan, så har vi varit och badat i deras hus på höjden, vi har varit på Klong Dao beach tillsammans, vi har varit i Saladan på marknad, killarna har varit ute på Time for Lime ensamma (de stora pojkarna då..) och vi tjejer har varit ute på The Frog och ätit mysmiddag. I fredags var vi på Relax Bay och den blev en favorit, så vi var där även igår. Ja det har blivit en hel del sol och bad. Här kommer lite bilder från den gångna veckan.













Här får tjejerna, Josefine, Sandra och Caroline varsin entimmes massage tillsammans. Mysigt!











Här har jag lyckats fånga syskonen K på en och samma bild. Vi hade roligt ihop...Bang Bang hälsar vi till Patrik och Annika....(internt skämt...)






















Här är jag och Anders syster Annika på kanten av deras pool uppe på höjden. Spana in utsikten! Helt underbar!

















Första besöket på Relax Bay för Kvant & Holmberg. Liksom vi så tyckte de att stranden var väldigt mysig. Det spelas härlig avslappnad musik och stranden är ganska liten. Det är inte heller mycket folk där. Vattnet är glasklart och det blir djupt direkt. Vattnet är ungefär lika varmt som i ett badkar idag.

















Här ligger Herr K, som tycker att sanden är för sandig, och jäser i en härlig båtsoffa....Relax Bay såklart...










En härlig bild över longtailbåtarna som är förtöjda i Relax Bay.














Nämen är det inte självaste herr och fru K. Jag fick ner honom i vattnet och han ligger i sanden...ha ha...vad gör man inte för ett foto. Kanske herr Linslus passar bättre...? :-)



Syskonen Holmberg.....




Syskonen Kvant (Anders lillebrors barn)



 Och här har vi familjen Kvant i egen hög person.



Ännu en vacker solnedgång över Koh Lanta.
Hälsningar till er alla därhemma från ett varmt Thailand!!

//Lena

2 kommentarer:

Mary sa...

Såååå fint och så bruuuna ni är :) Kram Marie

5Holmbergare sa...

Suck, saknar så att vara tilsammans med er i Thailand...vi hade så kul!!!!Fortsätt njuuut!!! bang bang Annika m familj