fredag 26 februari 2010

Snorkeltur till Koh Rohk

I måndags åkte vi en tur med Lanta Surin Speedboat till Koh Rohk för att snorkla. Vi hade hört att det skulle vara en otroligt bra snorkelsight. Vi åkte ifrån Klong Dao vid 8.30 på morgonen. Det tog en timme att ta sig till Koh Rohk. Vattnet låg väldigt stilla på havet så det var en riktigt skön båttur.
När vi anlände till Koh Rohk släppte vi av kocken vid stranden för att han skulle förbereda lunchen. Under tiden åkte vi till två olika snorkelställen runt ön. Vi fick snorkla ca 45 minuter på varje ställe. Det var helt fantastiskt vackert.















Kapten Markus håller koll framåt...








































































Tillbaka till stranden för lunch och lite sol, bad och relax.








 
 

 



 


Efter en hel dags snorkling, sol och bad var vi tillbaka på Klong Dao vid 4-tiden. Det var ganska lagom. Den här turen hade verkligen allt som man vill ha ut av en snorklingstur, så den kan vi verkligen rekommendera.
//Lena

2 kommentarer:

Eva sa...

Ni ser ju ut att må alldeles förträffligt! Det verkar vara ett jättefint ställe att snorkla på. Nu regnar det här istället för att snöa, så kanske, kanske att det finns en vår i sikte.
Kram

Mary sa...

Så mysigt det ser ut, och så himla fiiiina bilder på alla barnen. Och nu ser vi ju att Andreas verkligen är med på resan ;) ha ha ha ha kram te alla, Marie & Raja