onsdag 27 januari 2010

Vi har fått sällskap!

Igår kom Anders bror Patrik och syster Annika med sina familjer. De har hyrt ett hus  på Klong Khong Beach, en bit bort från oss. Vi var där och välkomnade dom när de kom från flygplatsen. Det var härligt att äntligen få träffa dom. Igår tog vi det lugnt, badade i deras pool, och åt mat ihop. Huset de bor i är jättefint och stort, 8 bäddar.
Det visade sig att de har Micke Persbrandt och hans familj till grannar. Det var lite festligt. Han kom i sin SUV och skulle ner för backen. Anders, Ragnar, Patrik och Andreas kom i vår tuktuk och skulle upp för backen. De spärrade vägen så han inte kom förbi, för tuktuken orkade inte upp. De fick hoppa av och putta. Det såg nog roligt ut.
Vi sjöng också för Caroline, Annikas äldsta dotter, som fyllde 17 år. Idag ska vi åka in till Saladan allihop och äta mat där. Kanske det blir ett besök på marknaden....lite shopping är aldrig fel.....
Vi fick också hälsningar ifrån Ulla och Bosse, bl a godis. Det var väldigt gott!! Har inte ätit syrligt godis på ett tag. Tack för det och kram från oss! 
//Lena

2 kommentarer:

Mary sa...

Heeeej!!! Kul att ni har fått sällis av släkten :) Kan tänka mig att ni njuter av värmen, god mat och roligt sällskap :) Hälsa alla och njut av tillvaron. För den kuriöst intresserade så är det hög klass på Mikael P för han har Ridgebacks. För den verkligt intresserade så är Singhas morfar Vasco da Persbrandt, så dom är lixom släkt. Singha är ju Lindas vovve. Så alla Ridgebackar och även mattar hälsar till coole Micke :) Han hade säkert en kul upplevelse med den där tuktuken. Kramar från Mary & Raja

sollan sa...

Hoppas ni får det härligt tillsammans. Ge Karolin en födelsedagskram. Vi har 14 minusgrader o snöstorm, Ni blir väl avundsjuka på oss?
Kram till er alla, Sollan o Nisse.