lördag 30 januari 2010

Vad gör vi nuförtiden?

Vi har varit och badat hemma hos Annika o Patrik i deras hyrvilla som tillhör Klong Kong Villas. Den ligger på ungefär mitt på Klong Kong stranden. Det är en ganska så lugn och mysig liten strand som verkar vara en favorit bland backpackers. Det finns många enkla bungalows som man kan hyra längs med stranden. Klong Dao är ju barnfamiljernas favoritstrand (svenska skolan och långgrund strand). Long Beach är också tydligen en favorit bland backpackers. Går man omkring på Klong Dao stranden så är det nästan bara svenska man hör.
 


Villan som Patrik o Annika hyr. Tillhör Klong Kong Villas och ligger 300 meter uppför en sluttning.




Patrik och Anders i poolen med en fantastisk utsikt. 



Koh Lanta är ju solnedgångarnas ö. Denna solnedgång fotograferades från villan på höjden.


 Lena ( ja jag är med på resan...) och Andreas och resten av familjen Taikon käkar lunch på stranden.



Anders knäcker extra som tuktukchaufför. Han hittade lite löst folk på gatan...nä skämt åsido här kör han barnen uppför 300 meters backen, eller mount Everest. Man får bra motion av att gå uppför backen iallafall.


Josse och Markus fotograferade av mästerfotograf Sandra Kvant på kvällen när vi åt middag på Where Else på Klong Kong Beach. Vi kan varmt rekommendera det stället. Jättetrevlig personal, god mat och  mysigt.
















Nästan hela familjen Taikon i vattnet på Klong Dao Beach. Vi tittar efter små tusenfotingar som vi såg i vattnet.
















Prutning på stranden och inköp av armband och vristlänkar på Klong Dao Beach.

















Dom som tycker solen är lite för stark eller sanden lite för sandig kan ju sitta uppe på strandbaren och snacka lite. Bredvid ligger Diamond Massage där Patrik, Annika, Ragnar och Katrin passade på att få lite fotscrub. Man kan lägga till lite massage också och det njöt Patrik och Katrin av i en hel timme, för nästan inga pengar alls.

















Som avslutning här är Bloggkungen eller drottningen ifall ni vill i egen hög person. Ni förstår ju att det är frustrerande när internet inte funkar. Det har varit problem här i flera dagar. När vi kommer till svenska kaféet så tittar de på oss och skakar på huvudet - no internet today. Vi brukar ju vara här nästan varje dag och dricka svenskt kaffe och kolla lite på nätet.

Vi har också varit och shoppat inne i Saladan och badat i vår pool. Idag är kvant och holmberg på sin strand. Vi tänkte ta en tur till Relax Bay och sedan stråla samman i deras villa. Man orkar inte vara på stranden så länge eftersom det är så varmt.
Imorgon ska vi åka på en snorkeltur till 4 Islands. Återkommer med lite bilder om det senare.

Hälsningar till alla därhemma ifrån alla oss genom Lena

2 kommentarer:

Andersson/Jensen sa...

Hej! Jag har massvis med semester men inga pengar!!!! Tyvärr ingen möjlighet att ta ut den heller. Får lugna mig till vpr resa i sommar. Om inte LOTTOT slår in nästa vecka. Skam den som ger sig vi kämpar på här hemma i snön. Just nu har vi ca 3 decimeter snö på uteplatsen. Ha det och njut riktigt allihop.////Lena

Anonym sa...

nice markus getting the ladies ;)