lördag 6 mars 2010

Sightseeing i KL

Upp och äta frukost och sedan ut på stan för lite sightseeing. Vi började med TV-tornet. Det var lite meck att komma dit, men väl där hägrade belöningen. Först en halv liter iskallt nyinköpt vatten...puuhhhh....och sedan hissen upp till ett luftkonditionerat utsiktsdäck. Riktigt cool utsikt. Vi brydde oss inte om att åka upp i Twin Towers för vi har hört från flera håll att det är krångligt. Vi tyckte det var roligare att få se Twin Towers ifrån TV-tornet.






















Sedan tog vi en taxi bort till Twin Towers för att få se dom på nära håll. Givetvis besökte vi shoppingcentrat strax under tornen. Först ut blev BURGER KIIING...som Andreas har saknat mycket. Riktigt gott med hamburgare faktiskt.
























































Markus tyckte det var coolt med twin towers i Lego. Det tyckte faktiskt jag med :-)

Mätta och belåtna tog vi en tur runt centrat - det var bara märkesbutiker. Kul att se Louis Vuittons skyltning med gyllene fågelburar. Inuti burarna låg handväskorna och skorna. Anders höll på att gå åt när han fick fotografera mig och Josse utanför. Ture Turist på turné. Men lite pinsamma semesterbilder måste man ju ha med sig hem...:-)


















En taxi till hotellet för att slappa lite. Senare på kvällen åkte vi tåg till Chinatown. Vi åt mat och gick en tur. Mycket turister överallt. Det är här det är billigt att shoppa. Dock finns det ungefär samma saker som vi har titta på tidigare. Vi var ganska trötta så vi stannade inte så länge.  Imorgon bär det av till Malecca och dit ska vi åka buss.

Inga kommentarer: