torsdag 4 mars 2010

Sista dagarna på Lanta

Vår tid här på Lanta börjar lida mot sitt slut. Det har varit två avkopplande månader som har känts otroligt långa fast ändå korta. Svårt att beskriva. Vi har gjort mycket saker och upplevt mycket, men tiden har ändå gått fort.  Lanta är en väldigt mysig och familjär ö där det är lätt att trivas. Sanuk Svenska Skolan har varit en jättebra skola för Josse och Markus där de verkligen har fått den support de har behövt för att inte hamna efter när de kommer hem. Vår tid här på Lanta blev en vardag utomlands och det har varit kul att få uppleva.

Nu är vi sugna på lite mer äventyr och se nya ställen. Thaimaten har varit fantastiskt god och det kommer vi att sakna. Vi åker nu till Kuala Lumpur, Melaka och Port Dickson i Malaysia. Sedan åker vi vidare till Singapore och Bali. På Bali kommer vi att vara på Kuta Beach och Ubud. Tillbaka i Bangkok så åker vi direkt ner till Rayong, söder om Pattaya där vi har hyrt ett hus i 6 dagar. Därefter har vi 4 dagar i Bangkok där vi ska shoppa och uppleva stan. Sen bär det hem till Sverige.
Här kommer några bilder från våra sista dagar här som vi fick uppleva ihop med Titti och Tomas. De åkte sedan vidare till Phi Phi öarna för att sen åka till Phuket.
















Riktigt goda friterade räkor åt vi på Diamond Sands nere på Klong Dao Beach.


















Den här riktigt söta valpen hade vår granne i sin affär. Gissa om vi for dit allihop för att spana in den. Den var riktigt rultig, ca 8 veckor gammal. Hennes mammas hund hade fått valpar.

















Sista kvällen åt vi på Garden Home, nere på Klong Dao Beach. Lite grillad fisk och thaimat stod på menyn.
Dagen efter åkte vi vidare till KL (Kuala Lumpur) . //Lena

Inga kommentarer: